jack-jones
shop.jackjones.com
 
Om je een betere service aan te kunnen bieden gebruikt onze site cookies. Als je op onze site navigeert accepteer je ons Cookie Beleid.
  • Women
  • Men
  • Kids
  • Sport
>> close <<
GRATIS VERZENDING VANAF € 60 – ALTIJD GRATIS RETOUR!

ALLES OVER JACK & JONES

JACK & JONES

Het verhaal van JACK & JONES begint in 1990, wanneer BESTSELLER een temperamentvolle jongeling naar de modebeurs van Oslo stuurt met een bescheiden, maar zorgvuldig samengestelde collectie voor jonge mannen. De ontvangst overtreft elke verwachting en de creatie van een nieuw merk voor herenmode is een feit.

De jaren daarna manifesteert JACK & JONES zich als een van de sterkste jeansmerken op de markt en binnen een paar jaar heeft het merk enkele honderden winkels.

Tegenwoordig is JACK & JONES een van de grootste producenten van herenkleding met meer dan duizend winkels in 38 landen. JACK & JONES-kleding wordt door duizenden groothandelpartners overal ter wereld verkocht.

Jeans worden nog steeds beschouwd als de ruggengraat van JACK & JONES. Op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en jeansontwerp blijven we zeer ervaren, maar JACK & JONES wordt tegenwoordig gedefinieerd en vertegenwoordigd door vijf unieke merken: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES en JACK & JONES TECH.

De merken worden ontworpen door onafhankelijke designteams die allemaal hun eigen ideeën, concepten en designs hebben. Ze bieden allemaal een volledige kledinglijn met accessoires en schoeisel voor elke man en elke gelegenheid.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING huldigt vakmanschap en is trots op haar hoogwaardige producten. Door authentieke vintage kleding te doen herleven en wassingen, afwerkingen en stoffen te reproduceren die verwijzen naar specifieke periodes willen we de ware ziel van jeanswear vangen.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING biedt een selectie exclusieve producten. We gebruiken de beste stoffen, voegen daar unieke details aan toe en zorgen voor een mix van authentieke jeanswear en eigentijdse styles die elkaar aanvullen. Daarmee creëren we de perfecte vintage look met een scherpe, moderne twist.

Met respect voor tradities maar vastbesloten om die te ontwikkelen en een stap verder te brengen maakt JACK & JONES VINTAGE CLOTHING kledingstukken voor coole, mannelijke karakters die de klassieke deugden van jeanswear als Americana en rock-’n-roll waarderen.

PREMIUM BY JACK & JONES

PREMIUM by JACK & JONES is een merk dat staat voor hoge kwaliteit, aandacht voor details en stijl voor mode. Het merk is geworteld in klassieke styles en de collecties zijn opgebouwd rond iconische stukken. De styles worden in moderne en seizoensgebonden contexten geplaatst - bijv. overhemden of blazers in nieuwe stoffen, nieuwe kleuren of met extra details op basis van actuele trends.

Bij het ontwikkelen van de collecties werkt PREMIUM by JACK & JONES nauw samen met een klein aantal gespecialiseerde leveranciers voor een eindproduct van de hoogste kwaliteit. Zeer hoge kwaliteit met veel details. Onmisbaar voor elke man – en geschikt voor elke gelegenheid.

PREMIUM by JACK & JONES past bij mannen met een modern leven en een stijlvol uiterlijk – mannen die er klassiek en toch eigentijds uit willen zien.

ORIGINALS BY JACK & JONES

ORIGINALS by JACK & JONES is geïnspireerd door de indie en hipster scene. De stijl is levendig en comfortabel en er wordt verwezen naar alle dingen die van invloed zijn op actuele trends.

ORIGINALS by JACK & JONES wil een first mover zijn en is daarom brutaal, gedurfd en niet bang om op te vallen. Het merk biedt hippe en hoogwaardige producten met een mix van kleuren en stijlen waarmee iedereen zelf een eigen look kan samenstellen.

ORIGINALS by JACK & JONES heeft een volledige collectie items voor hippe mannen die zichzelf creatief stylen. De collectie wordt aangedreven door trends en benadrukt kleurrijke items zoals T-shirts met print, casual shirts, sweatshirts en five-pocket jeans.

CORE BY JACK & JONES

CORE by JACK & JONES is praktische streetwear met een sterk grafisch concept en oog voor innovatieve details. Elke style wordt gemaakt van stoffen van hoge kwaliteit met een scherpe, schone afwerking waarbij de details sterk verwijzen naar workwear. De combinatie met eigentijdse stoffen zorgt dat de uiteindelijke afwerking en het design innovatief en verfrissend zijn.

De collecties zijn een mix van formeel en casual die te zien is in anti-fit jeans, grafische T-shirts, sweatshirts, schoeisel en gebreide kleding. Er wordt gezorgd voor een opvallende look met cut-and-sew-naden, technische designdetails en een kleurpalet van minimalistische neutrale tinten in combinatie met gedurfde contrasten.

CORE by JACK & JONES richt zich op jonge, modieuze mannen. Hun stedelijke actieve lifestyle blijkt uit hun styling aangezien ze er graag fris en stijlvol uitzien in scherpe nieuwe kleding.

JACK & JONES TECH

JACK & JONES TECH biedt een groot aantal bijzonder functionele kledingstukken en wil hoogwaardige producten creëren die uitstekend comfort bieden in het dagelijks leven. De collecties variëren van all-weather-basisstukken zoals buitenjacks van functionele stoffen tot surfbroeken, sweats, schoenen en grafische T-shirts.

De expertise van JACK & JONES TECH draait rond een actieve lifestyle waarin mode, functie en sport bij elkaar komen. Elk kledingstuk is ontworpen met een maximale hoeveelheid comfort en functie voor de weersomstandigheden van het seizoen.

JACK & JONES TECH is voor mannen die hoge kwaliteit en functionaliteit eisen zonder concessies te doen aan stijl en mode. De collecties van JACK & JONES TECH zijn deels geïnspireerd op expedities en deels op sport. Ze halen hun inspiratie uit verschillende outdoor-evenementen en activiteiten - daaruit worden interessante elementen en kenmerken gehaald die worden herontwikkeld en herontworpen met extra technische details. Bij JACK & JONES TECH ontmoeten mode, functie en sport elkaar.